dilluns, 21 de gener del 2013

Barcelona: Camp Nou


El Camp Nou està situat a prop de l’entrada de Barcelona, anant per la Diagonal donant la volta a la dreta. L'equip local és el Futbol Club Barcelona o més conegut com Barça. Al Camp Nou hi podem veure les instal·lacions esportives del equip Futbol Club Barcelona i el seu museu. Els horaris i preus per al tours són:

De dilluns a dissabte (del 2 d'abril al 7 d'octubre) 
De 10:00 a 20:00 hores.                                                                                                    
La resta de l'any l'horari del Museu serà de 10.00 a 18.30 hores.                             
Última admissió per fer el Tour per l'estadi: 1 hora i quart abans del tancament del Museu.
Diumenge i festius, (tot l'any)                                                                                   
Última admissió per fer el Tour per l'estadi: 1 hora i quart abans del tancament del Museu.
Dia 31 de desembre                                                                                                      
Obert de 10:00 a 14:30 hores.
PREUS:
Adult *23 €
Aleví (de 0 a 5 anys) *Gratuït
Infantil (de 6 a 13 anys) *17 €
Penyes, estudiants i a partir 65 anys   *17 €
Socis *Gratuït

Amb el tour podeu visitar, el museu del FCB on hi trobareu trofeus, imatges, tota la història del club, el túnel de vestidors, vestidors de l’equip visitant, el terreny de joc, zones de premsa, zona multimèdia i si vols pots visitar la sala de retransmissió i moltes coses més...

Trofeus del museu que podeu visitar, Font: http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou
És recomanable aquesta visita,  perquè és un lloc d'interès molt bonic de veure i amb un ambient molt bo, i quan hi ha un partit és impressionant . Si voleu saber més informació sobre els llocs per  visitar i voleu mirar més informació per concretar, podeu entrar a la web oficial del camp  nou i del seu museu.

Mobilitat
Per a poder-hi arribar s'hi pot  anar amb cotxe, taxi, caminant(si esteu a prop), amb bicicleta, metro, tramvia, bus, ... Per ajudar-vos a poder arribar us hem proposat a continuació els horaris dels  bussos, metros i tramvies que paren més a prop, per anar amb transport públic.

Les línies de bus amb parada a prop del Camp Nou són:
Línies de TMB: 7 - Diagonal Mar / Z. Universitària, 15 - Hosp. St Pau / Collblanc, 33 - Z. Universitària / Verneda, 43 - Les Corts / Sant Adrià, 54 - Estació Nord / Campus Nord, 56 - Collblanc / Besòs Verneda,57 - Pg Marítim / Cornellà, 59 - Pg Marítim / R. M. Cristina, 63 - Pl Universitat / Sant Joan Despí, 67 - Pl Catalunya / Cornellà, 70 - Sants / Pg. Bonanova, 72 - Distr. Gran Via l'Hospitalet / Bonanova, 74 - Z. Universitària / Fabra i Puig, 75 - Les Corts / Av. Tibidabo, 78 - Est Sants / St. Joan Despí, 113 - La Mercè, 157 - Pg Marítim / Sant Joan Despí. A continuació us deixem un mapa dels autobusos per a guiar-vos una mica més.  
Nitbus (aproximadament 22:30-5h): N2 - Hospitalet (Av. Carrilet) / Barcelona (Via Augusta), N3 - Collblanc / Montcada i Reixac, N12 - Barcelona (Plaça Portal de la Pau) / St Feliu de Llob. (La Salut), N14 - Barcelona (Rda. Universitat) / Castelldefels (Centre vila).
El bitllet val 2,70 €.


Font: mapa‑bus‑nocturno‑barcelona.jpg


Les estacions de metro més properes al Camp Nou són: Palau Reial, Maria Cristina i les Corts, de la L3, i Badal i Collblanc, de la L5. Bitllet senzill 2 euros.
A 500 m del Camp Nou hi ha l'estació de tramvia d'Avinguda de Xile del Trambaix (línies T1, T2 i T3). Bitllet amb viatges il·limitats durant un dia 7 euros.
Per a més informació sobre el transport podeu visitar la web de TMB: http://www.tmb.cat/ca/home . A part d'aquesta informació, a continuació us deixem amb un mapa dels tramvies i les estacions de metro. 


Ajuda per guiar-vos. font: uoc.edu

El que és més recomanable és veure-ho quan hi ha un partit, tot està ple de gent, un ambient molt bo, els seguidors guarnits amb gorres bufandes... Notareu que tothom està content i animat a l’espera que el seu equip guanyi.

Camp Nou, vist des de les grades durant una celebració. 
Font: http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou


Si decidiu anar-hi, pot ser que tingueu la sort de trobar-vos al millor soci i treballador que hi pot haver al camp nou. Ell es diu Pep, i ja fa trenta anys que és soci,  la seva història és magnífica. Tot va començar quan el seu pare de ben petit el va fer soci, podem dir que la seva afició pel barça ja li ve de família, perquè a cada partit era ben segur que tindrien un seient reservat en el seu nom. Va ser un dia quan el Pep es va començar a preguntar quanta gent treballaria allà, preparant el pre-partit, el segador que tallava la gespa, el taquiller,... Va ser llavors que va pensar que ell mai podria jugar en un equip tant bo, però podria estar treballant més a prop com a treballador. I va ser així com va aconseguir estar treballant en les instal·lacions del F.C.B.

Torna a ciutat de Barcelona.
Laura Moset i Cristina Purroy  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada