dijous, 17 de gener del 2013

Barcelona: El fons marí

El fons marí és un món desconegut en la totalitat per a l'home; però, a Catalunya, exactament a Barcelona, pots veure'n un tastet. Tot això, a L’Aquàrium de Barcelona.
L'Aquàrium és un centre marí on pots visitar i aprendre els diferents tipus d’espècies marines, amb visites guiades i una botiga de regals.


El recinte de l'Aquàrium de Barcelona.
http://goo.gl/RnfVn


És una visita molt recomanable, ja que, el gran espai d'aquaris que conté el recinte, permet una gran diversitat de espècies i on s’hi pot viatjar amb la família o els amics, tenint així la oportunitat de aprendre moltes curiositats sobre els animals marins i els seus ecosistemes. Visitant-lo, aconseguiràs observar tot tipus d'espècies i animals que existeixen i que, la majoria, no havíem vist mai, així com les condicions en que viuen aquests animals.



Ecosistema marí de l'Aquàrium de Barcelona
http://goo.gl/RnfVn
L’Aquàrium està situat al Carrer Moll d’Espanyadel Pont Vell, s/n.
Es una zona amb facilitat d'arribar lla que es pot arribar amb diferents transports: 
      Amb bus, línies 14, 17, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 59, 64, 91, 157..
      Amb les visites del Bus Turístic, sempre que s'escolleixi la ruta Sur Azul.
      Amb el Metro, L3 estació Drassanes, L4 estació Barceloneta.
Mapa de transports per arribar a l'Aquàrium.
http://goo.gl/lrCCy

Els treballadors del recinte asseguren que és un treball estressant en les hores puntes, però que gràcies al seu ofici descobreixen moltes curiositats del món marí:
-Des de les 6:00h del matí, fins a les 22:00h de la nit, estic al Aquàrium -diu un treballador de l’Aquàrium-. Paso tots els dies de la setmana dins d’aquest increïble edifici ple de animals extraordinaris. M’agrada molt el meu treball perquè és molt bonic veure cada dia tots els espectacles que fan els animals marins. El meu càrrec és netejar l’Aquarium des de el matí fins a la nit, però no m’importa passar-me el dia aquí dins, m’encanta veure les cares dels nens quan veuen els tipus de animals que podem trobar sota el mar.


        Daniel Diego
        David Medina

 Vés a Aquàrium
Torna a ciutat de Barcelona







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada