divendres, 25 de gener del 2013

Barcelona: Parc Güell



Barcelona és una ciutat metropolitana que està a la costa mediterrània d'.Espanya. És la capital de Catalunya i també de la província de Barcelona i la comarca del barcelonès. Aquest municipi està sobre la serralada litoral catalana, al costat del mar Mediterrani i també al cantó de la muntanya de Montjuïc.
 
 
 

Guia per arribar al Parc Güell des de l'aeroport. 

Parc Güell

Vista panoràmica de l'emblemàtic drac de la porta del Parc.
Font: http://goo.gl/hmBpp
El Parc Güell és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. És un jardí amb elements arquitectònics dissenyats per el mateix Antoni Gaudí
Aquest parc està situat a la part alta de Barcelona, no gaire lluny del Tibidabo
L’estil del parc està caracteritzat per superfícies cobertes amb trencadís, trossos de ceràmica o de vidre, amb forma de mosaics de colors. Apart de l’estil tan especial del parc, es caracteritza per “El Drac”, l'emblemàtica salamandra coberta de trencadís que està situada a l’entrada i que simbolitza l’element del foc.
L'Òscar treballa d'encarregat de manteniment del parc i ja fa 20 anys que hi treballa. Ell ens deia que va venir a Barcelona només com a turista i gràcies a una guia com aquesta es va interessar per aquest parc. L'Òscar va quedar meravellat de l'estil tan peculiar d'aquest parc i s'hi va voler quedar. Al cap de poc temps el van acceptar com a encarregat de manteniment i ara és l'encarregat més fiable del parc.

Com arribar-hi
S’hi pot arribar utilitzant diferents medis de transport: amb metro, “Leseps” de la línia L3 i seguir les indicacions dels panels turístics.
Amb autobús, es poden utilitzar moltes línies que et deixen molt a prop: 24-31-32-H6-92. En tots els casos es poden seguir les indicacions dels panels turístics.
Les seves coordenades GPS són: 41º24’59.6”N 2º09’07.9”E.

És un lloc molt recomanat per passar una bona tarda, per la tranquil.itat  a que és una veritable meravella.
Dibuix del parc guell.
Font: http://goo.gl/eMfrH

Aitor i Guifré 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada