divendres, 25 de gener del 2013

Barcelona: La plaça Catalunya

La Plaça Catalunya és una enorme plaça d'uns 30000 metres quadrats al centre de Barcelona, és una de les més grans d'Espanya i la més gran de Catalunya. D'aquí parteixen importants vies de la ciutat com la Rambla, el passeig de Gràcia, les rondes de la Universitat i de Sant Pere i el carrer Pelai, igual com l'avinguda del Portal de l'Àngel, on estan molts dels comerços de la ciutat, i antiga porta de les muralles. 

Mapa d'una part de BCN amb la P. Catalunya.
Font: www.barcelona-tourist-guide.com


És un lloc que val la pena visitar,  hi ha fonts molt boniques , a més, està l’entrada del metro i està més o menys al centre de Barcelona, això vol dir que té accés a tota Barcelona, també hi ha parades de bus i del bus turístic. A més a més, hi ha carrils bicis i pots llogar-n'hi una a qualsevol lloc (bicing). És un lloc molt interessant perquè hi ha moltes botigues i llocs on passejar i està connectat amb les rambles, un lloc on es molt agradable passejar. Si aneu, no us en penedireu. 

Plaça Catalunya. Font: www.ca.wikipedia.org

Ara us explicarem una anècdota que li va passar a un amic nostre. Una vegada el Josep, com cada dia per anar al treball, passava caminant pel mig de la plaça, i com cada dia tot estava ocupat pels coloms,  un parell d’ells, que just en aquell moment passaven volant per damunt d’ell, que es devien haver emplenat de molles de pa que els hi donen els turistes, s’hi van cagar al damunt, sí, tal qual, i no vegeu quina feinada després per netejar-ho, així que si passeu per la plaça Catalunya, aneu amb compte.

Per més informació es pot mirar a la pàgina web de Barcelona.


Rubén Guijarro i Pol Garcia 

Torna a la pagina antrior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada