dijous, 17 de gener del 2013

Barcelona; La Sagrada Família.

A Barcelona s'hi pot arribar amb avió, autobús, vaixell, cotxe, motocicleta, bicicleta etc.. S’hi pot arribar en qualsevol transport. Informació.

A l' arribar a Barcelona, vam decidir visitar el monument de La Sagrada Família, que es va començar a construir a l'any 1882, per el famós arquitecte català, Antoni Gaudí.                         
La Sagrada Família es troba, més o menys, al centre de la ciutat, i és fàcil diarribar-hi. És situa exactament al carrer de Mallorca, 401. A continuació podeu observar el següent mapa:
La Sagrada Família visualitzada des de d'alt d'un plànol. Linx de la fotografia: 



Per poder arribar a la Sagrada Família, s’hi pot anar amb taxi, tramvia, bicing*, cotxe, caminant, bus... La gent que agafa l’opció d’anar amb metro, ha d’agafar  la línia L2 i L5, i les persones, que volen anar amb bus, tenen que agafar una d’aquestes opcions, 19, 33, 34, 43, 44, 50 i 51. A continuació en l'imatge següent, podreu observar  les diferents línies de metro:

Mapa de les linies de metros de Barcelona. 
http://www.google.es/imgres?um=1&hl=c...


Els horaris i les tarifes són els següents.

A la Sagrada Família s’hi pot veure els seus grans pinacles, que donen un ambient diferent, també es pot veure clarament les diferents parts de les quals està formada; els absis, les capelles, els claustres, el creuer i les transseptes, la cripta,  la nau principal, les sagristies, i les diferents façanes; façana de la Glòria, del Naixement, i la de la Passió. Si no sabeu el que és cada part, a qui teniu més informació. I si ho voleu observar en millors condicions observeu aquí.                                      

Es recomana aquest lloc perquè és bonic i és un dels exemples més coneguts del modernisme català i que ha esdevingut tot un símbol a Barcelona.                       
                                                                                                                                    
A molta gent, li sembla curiós e interessant la forma de la Sagrada Família a causa de les diverses formes que obté.  Són diferents, del que les persones habituen a veure i són una mica estranyes, ja que no tenen cap forma en concret. 


Entrada Principal. http://search.babylon.com/imageres.ph...










 

En Quim,  un dels nois de manteniment, ens va explicar que el dia passat, va tenir un dia estrany, i que va passar bastanta vergonya, perquè va caure al terra. Tot va passar quan de sobte, un nen d'una excursió escolar, va començar a córrer i a cridar, mentre que ell li cridava l'atenció i el perseguia perquè estigués quiet.  Inesperadament, sense adonar-se'n, en Quim va xafar el cordill de la sabata del nen i  van caure tots dos al terra. La resta de nens del col·legi,  van començar a burlar-se d'ell i a riure-se’n. 

 http://www.youtube.com/watch?v=ZTSR5PkB0Ws




*Ciutat de Barcelona. 


PÉREZ, Janet. 2nC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada