dijous, 28 de febrer del 2013

Charlie i la fàbrica de xocolata


A Yorkshire, Gran Bretanya, s’hi va filmar part de la pel·lícula “Charlie i la fàbrica de xocolata”.  Exactament als Pinewood Studios.


Els Estudis Pinewood (Pinewood Studios) són uns estudis de cinema situats al comtat de Buckinghamshire prop de Londres. La primera pel·lícula realitzada data del 1936. La companyia de producció de pel·lícules de James Bond, EON Productions, hi té la seva seu. Charles Boot el va crear i el va construir en 12 mesos per la companyia Henry Boot.


mapa de la ubicaciò dels PINEWOOD STUDIOS
http://goo.gl/jDyZU



RESUM DE LA PEL.LÍCULA:
Charlie és un nen pobre que viu amb els seus pares i els seus quatre avis. La seva gran passió és la xocolata, però per a la seva família aquest és un producte de luxe. Per això en Charlie només pot obtenir una xocolatina a l'any. El dia del seu aniversari rep sempre com a regal una xocolatina. A la ciutat on viu en Charlie, un poderós senyor, en Willy Wonka, és el propietari d'una immensa i estranya fàbrica de xocolata. Des de feia molt temps ningú no ha vist entrar-hi a cap treballador, però la fàbrica manté el seu funcionament normal. Un dia van veure una gran noticia publicada en els diaris de tot el món: "El senyor Wonka convoca un concurs a nivell internacional. El nen que trobi un bitllet daurat amagat en alguna de les cinc xocolatines premiades tindrà la possibilitat de visitar la misteriosa fàbrica". En Charlie tenia moltíssima il·lusió per aconseguir un d'aquests bitllets, però la seva família no té diners per comprar xocolata i poder participar en el concurs.
Mentre en Charlie anava pel carrer, es va trobar una moneda de 50 penics i va decidir comprar una xocolatina, però el bitllet daurat no hi és. Aquella mateixa nit el seu avi li dona una mica dels seus estalvis per a que provi a comprar una altra i afortunadament troben el bitllet. Ell i el seu avi Joe van a la fàbrica d'en Wonka. Allí coneix als altres nens d'arreu del mon que també han trobat el bitllet daurat; l'Agustus Gloop, la Veruca Salt, la Violet Beaugarde i en Mike Teavee.
Un cop dins la fabrica, en Wonka els revel·la els secrets de la fàbrica i l'existencia dels Oompa Loompas, uns misteriosos treballadors que venen de Loompalandia. Al llarg de la historia, els Oompa Loompas s'agrupen per cantar sobre el mal comportament dels nens i de les seves conseqüencies. 
Al final de la història, nomès queda en Charlie a la fàbrica i en Willy Wonka li diu que tot aquest tipus de loteria era una tàctica per escollir el seu successor. En Charlie no va acceptar la fàbrica perquè va decidir quedar-se amb la seva familia, que per a ell, son el seu be mes preuat.


Informació pel·lícula:                                                   
Títol: Charlie i la fàbrica de xocolata
Títol original: Charlie and the chocolate factory
Gènere: fantasia, aventures
Nacionalitat: USA, regne unit
Any: 2005
Director: Tim Burton
Actors: Johnny Depp, Freddie Highmore, Helena Bonham Carter, James Fox, Jordan Fry, Garrick Hagon, Garrick Hagonv, Christopher Lee, Noah Taylor, Harry Taylor, Missi Pyle, David Kelly
Resum de la película:

Aquest és el trailer de la película Charlie i la fàbrica de xocolata:



Izar i Ariadna


TORNA A LA FITXA ANTERIOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada