dimarts, 26 de febrer del 2013

Xina: Volcà Changbaishan


SORTIDA
1a CIUTAT
ARRIBADA
Barcelona
Vigo
Changbaishan
Distancia
O Km
907 Km
9442 Km
Temps
20:00h
21:20
Lleida: 8:30 changbaishan: 15:30
Transport
cotxe
avió
Avió


Cràter del volcà Changbaishan. 
Arribareu a l'aeroport Changbaishan, l'hotel Changbaishan us vindran a recollir i us portaran a l'hotel , us assignaran una habitació,  anireu a deixar el vostre equipatge, us podreu acomodar, descansar... , també podeu anar de compres a la botiga de l'hotel, o a un centre comercial que està a 18 minuts d'allí  encara que si voleu passar un dia a l'hotel podeu anar al jacuzzi, a la piscina, i si voleu encara més “relax” pagant  un suplement us poden donar un bon massatge. L'hotel us facilitarà canvis de moneda, lloguer de cotxes, pàrquing, excursions amb guia o sense, farà més fàcil el vostre viatge.
Al dia següent un cop esmorzats al restaurant de l'hotel, la recepció de l'hotel us proporcionarà un guia, per la visita al parc natural del volcà Changbaishan ja que us podríeu arribar a perdre per aquet (informeu-vos a la recepció dels preus, no són gens alts), anireu amb el cotxe  (30-45 min) fins al volcà Changbaishan, arribeu allí i deixareu el cotxe amb un pàrquing a prop. Haureu de portar dinar per fer un pícnic. El volcà té un llac al cràter,  tot el volcà es un parc natural , amb 1067 hectàrees, el llac és diu Lopngwanqun,  podreu passar tot el dia al Parc Natural , fins que el tanquin. Podreu visitar la fauna i flora d'allí, i també el llac del cràter, encara que no us hi podreu banyar ja que e l'aigua és freda, està a 2744 m d'alitiutud i és un Parc Natural. Quan acabeu d'allí tornareu a l'hotel, i podreu anar a algun lloc interessant per poder a sopar, o si ho preferiu us podreu quedar al restaurant de l'hotel.
Cascades del parc natural
El Parc Natural on es troba el volcà és d'una gran extensió i té una gran varietat de plantes, 80 espècies diferents, i diversa fauna ( Lleopards, ossos, tigres siberians...).
Les visites poden ser des de principis d’octubre fins a finals de maig, ja que la resta de mesos està cobert de neu, i l’accés és complicat.
Un volcà és una estructura geològica en forma cònica per la qual emergeix lava i gasos de l'interior del nucli del planeta. En acumular-se, (el material que es fos) que sorgeix de l'interior es forma una estructura cònica en la superfície que pot formar elevacions des d'unes centenes de metres fins a uns quants quilòmetres.
La darrera explosió del volcà Changbaishan va ser al 1903, d'activitat pliniana, amb expulsió d'abundants piroclasts. Van haver d'evacuar a 18.000 persones i hi va haver 11 morts. En les pròximes dècades pot tornar a entrar en erupció.
Parc natural Changbaishan








Laura Santiago i Dani Diego.
changbaishan
mapa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada