dimarts, 19 de febrer del 2013

Voleu experimentar amb volcans? Aneu a Vulcania!

Si passeu a prop d'aquesta regió us recomanem visitar aquest parc temàtic en el qual hi ha representada una zona volcànica i la geologia en general. El Parc de Vulcanià és un lloc d'oci per descobrir a les vacances, quan passes a prop de Saint-Ours a Puy-de-Dôme a Alvèrnia. 



Vista des de d'alt de la Regió de Vulcanià          http://frances3-macarena.blogspot.com.es/2009_05_01_archive.html

Aquest lloc forma part de les activitats apreciades pels turistes que passen per la regió. Aquí trobareu informació útil sobre aquest lloc i sobre els serveis turístics amb què compten els voltants. 

A Alvèrnia hi ha 1.343.964 habitants, la seva capital és Clarmont d'Alvèrnia i la llengua més parlada és el occità. En aquesta regió, hi ha força àrees protegides de flora i fauna, és la destinació somiada pels amants de la natura i del senderisme.

Aquests immensos territoris de color verd intens estan plens d'antics volcans, llacs, gorges salvatges, praderies, boscos i ciutats termals. A més de les seves riqueses naturals, Alvèrnia compta també amb un ric patrimoni històric i arquitectònic, amb el seu castell, les seves esglésies romàniques i els seus pobles típics. 

La regió de vulcanià té 35 km que estan ocupats per 80 volcans alineats. Al sud hi ha llacs en antics craters volcànics, en aquesta mateixa direcció cap al massís del Sancy, és farà un llarg passeig per la regió per veure el parc europeu del vulcanisme, amb diferents espais i us trobareu moltes sorpreses.
Parc de la Regió de Vulcania                                   http://members.virtualtourist.com/m/p/m/19fc88/


Retorn a la ciutat
Retorn al mapa
Mireia Batlle i Paula Escuer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada