dijous, 28 de febrer del 2013

Escòcia; Llac Ness.



Característiques del Llac Ness.
Vista del Llac Ness.
http://goo.gl/dwsHA 
El llac Ness, és un llarg canal d'aigua que s'estén en una llargada de 40 quilòmetres, i 1,6km d’ample.                           
Les seves aigües són extremadament càlides en la superfície i molt fredes. La visibilitat no arriba més enllà dels dos metres, i la profunditat mitjana és de 297 metres. El llac, està rodejat per muntanyes amb penya-segats que projecten una imponent ombra sobre les aigües. Hi ha llocs, en què a pocs metres de la riba, la profunditat arriba als 200 metres, la qual cosa fa dificultats en les investigacions.
Una teoria que defensen els creients del monstre anomena’t, Nessie, és que el llac té profunds canals subterranis que es comuniquen amb el mar, pels quals els suposats monstres entren i surten, justificant així les llargues absències entre les seves aparicions.

(Janet Pérez)
Llegenda del Llac Ness.
Monstre Nessie.
http://goo.gl/wWPaj
Al voltant d’aquest gran llac hi ha moltes llegendes i especulacions una de les més conegudes, que probablement tothom ja conèix, és la del monstre del llac Ness, la llegenda conta que entre les aigües d’aquest llac tant profund hi viu un monstre, diuen que pot ser un dinosaure aquàtic (conegut com plesiosaure) que va sobreviure a l’extinció de la seva espècie, també n’hi ha altres teories. Representa que es un rèptil marí de grans dimensions amb aletes en lloc de potes, així el descriu alguna gent, i així és com són els plesiosaures. El “monstre” és conegut com “Nessi”, molta gent diu o creu haver-lo vist, però no es tenen proves ni està aprovat científicament, així que mai se sap, potser algun dia algú se’l trobarà.  
(Rubén Guijarro)

Història del Llac Ness.
Vista del monstre nessie.
http://goo.gl/SVDXa
L’existència del monstre del Llac Ness, també anomenat Nessie, és cada vegada més fosca. Les proves que s’han recol·lectat no són prou sòlides com per afirmar rotundament la seva existència. Però tampoc hi ha proves que ho neguin. La seva primera aparició registrada es troba a l’any 565 de la nostra època, i parla d’un monstre que és va submergir en les profunditats amb l’objectiu de devorar a un ésser humà. Afortunadament, no ho va aconseguir. Aquest incident, més anecdòtic que interessant, es contradiu amb els mes actuals, en els quals mai s’ha pogut analitzar que al monstre li agradi la carn humana.
Malgrat les múltiples excursions que s’han realitzat, encara no s’aconsegueix trobar el monstre del Llac Ness. L’exploració de 1970 va incloure que havia enormes éssers vivint al llac. Res més. Al 1972 es va realitzar una altra exploració, dirigida pel doctor Robert H. Que va incloure l’us d’un sonar, amb el qual es van aconseguir impressionants fotografies d’un animal de grans proporcions. Encara que les fotografies no eren prou clares com per donar un immediat existència d’un monstre al llac escocès.

*A partir d'aquesta llegenda, s'han realitzat diferents pel·lícules, unes de les quals, són:
Holmes de vídeo (2007), Taylor pel·lícula (1938), Dinsdale pel·lícula (1960)...


 
http://www.youtube.com/watch?v=y3-QCpZ0-1I

(Janet Pérez)

Janet Pérez, Rubén Guijarro2nc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada