dijous, 28 de febrer del 2013

Ciutat de Barcelona

Barcelona està situada al nord-est de Espanya, a la comunitat autònoma de Catalunya. Té un clima mediterrani degut a que hi es a prop del mar Mediterrani que suavitza les temperatures tant a l’hivern com a l’estiu. El fus horari és de GMT +1. Pertany a la Unió Europea, per aquest motiu la moneda de la ciutat i del país es el euro (€). Gaudeix de molts transports públics que permeten un transport ràpid i segur (metro, autobús, taxi, bicicleta...).

És la segona ciutat espanyola mes gran a part de Madrid, Barcelona té 1.630.000 habitants aproximadament. Hi ha molts llocs que és poden visitar, el més famós d’ells és la Sagrada Família, tot un símbol per a la capital catalana. Però també es poden visitar llocs com el parc Güell, el Museu Nacional d’Art de Catalunya...

Un altre factor que caracteritza Barcelona o Catalunya en general és la seva gastronomia. Els plats més típics són el pa amb tomaquet, la coca de recapte, la crema catalana... És una de les millors cultures en quant a la gastronomia.


Eduard Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada