dimecres, 6 de febrer del 2013

RUTA PER ALASKA: Chena


Avui ens hem aixecat i hem pensat que un dia de descans i tranquil·litat ens vindria bé. Llavors hem decidit d’anar a les aigües termals.
http://goo.gl/3YtGL
Aigues termals
Entre moltes opcions hem triat les aigües termals de Chena, perquè a més a més de poder gaudir d’un bon bany d’aigua calenta sobre un paisatge nevat i fred, també podrem disfrutar d’unes fantàstiques vistes contemplant l’Aurora Boreal. Ens han dit que les aigües termals de Chena són minerals, això fa que aportin propietats curatives.  Una pregunta que ens hem fet tots es... com es formen les aigües termals? Doncs per començar les aigües termals es troben a prop de zones on el magma està a prop de la superfície, fent així escalfar les roques que les cobreixen. Llavors l’aigua subterrània es caldeja al circular per les fisures de les roques, i després és quan sorgeixen temperatures superiors a l’atmosfera en les fonts termals.
http://goo.gl/3YtGL
Aurora Boreal
Es troben a 60 milles de la ciutat de Fairbanks, el resort Chena Hot Springs, és un centre de relax i comoditat, que està al marge de la contaminació, això fa que les Aurores siguin totalment visibles a l’hivern. També et garanteix tranquil·litat i aïllament.
Però... tot això ho farem després de fer totes les activitats interessants i relaxans que hi ha... hem pensat de fer un cop d’ull al Aurora Ice, un museu tot fet de gel, del qual en totes les estacions de l’any es troba en perfecte estat. I també per acabar anirem a la perruqueria i al saló dels massatges. Ara sí, ara a disfrutar dels calentets banys i de les fantàstiques vistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada