dilluns, 25 de març de 2013

Hem viatjat per tot el món
Mostra Mapa de mostra en un mapa més gran
A penes tenim catorze anys. Som un centenar de nois i noies i ja estem acabant segon d'ESO. Estem molt contents perquè aquest hivern, tots junts hem fet el viatge de la nostra vida. Sí, és cert, no ens hem mogut de Lleida, però hem pogut visitar paratges magnífics, ciutats allunyades, persones afables, llocs emocionants. Ens hem transportat a la manera de viure de pobles que habiten altres països i altres indrets. Ens hem relacionat amb la història dels llocs i amb els fenòmens més crus de la natura adormida, però també hem mantingut converses molt plaents amb persones que s'escalfen a la vora del foc.

Des del començament, ens hem preparat a fons per fer aquest gran viatge. Per equips, hem planificat els itineraris i hem comprat els bitllets per volar cap als aeroports propers i llunyans. Hem buscat els canvis de moneda, hem estudiat els mapes, però, sobretot, hem compartit la il·lusió de fer les petites descobertes, amb aquella curiositat per conèixer altres vides i altres costums. Ha estat una feinada, però ens hem quedat amb un regust molt especial. I al final d'aquesta experiència l'hem compartit i l'hem explicat en un bloc, obert a tot el món, escrit a poc a poc, com si fos una guia on s'anoten els moments dolços que hem viscut. I ja hem rebut milers de visites. Fins a finals de març del 2013, els nostres comptadors del bloc, assenyalaven més de 5000 lectures fetes des d'Espanya, 500 d'Estats Units, 150 d'Alemanya, i moltes visites procedents del Regne Unit, Brasil, Colòmbia, França, Argentina, Bulgària i, fins i tot, de Malàisia.


Estem molt satisfets que la nostra feina travessi les fronteres artificials i arribi a tot arreu. El nostre és UN MÓN SENSE FRONTERES i només coneixent-lo el podem estimar.Aquest bloc ens ha ajudat a elaborar la guia i a publicar-hi tot el que hem trobat que val la pena visitar o veure. El Montsuar i aquesta manera de treballar que tant estimem ens hi ha ajudat.

Si tu també vols viure aquesta enorme aventura, clica en els itineraris de la taula següent i que tinguis un BON VIATGE!

Itineraris
Grup
2n-A
2n-A
2n-A
2n-A
2n-A
2n-A
2n-A
2n-B
2n-B
2n-B
2n-B
2n-B
2n-B
2n-B
2n-B
2n-C
2n-C
2n-C
2n-C
2n-C
2n-C
2n-C
2n-C


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada