dilluns, 11 de març del 2013

Sony Gallery de Berlín


L'edifici Sony és un dels més alts i espectaculars de Berlín. Es troba situat al centre de Berlín, concretament a la famosa Postdamer Plazt i és visible des de la distància gràcies a l'alçada que posseeix.
Es caracteritza sobretot per la impressionant cúpula de vidre que posseeix. Es tracta d'una cúpula enorme sota la qual es troba una preciosa plaça amb diversos bars i restaurants. En aquesta plaça també es troba l'entrada a l'edifici, que posseeix nombroses botigues de moda i a més restaurants.
Es troba sobre una secció de 1.316 metres a la cara est del mur de Berlín, que va ser salvat de l'enderrocament.

Anna Alcalde Serrano

Va ser dissenyat per Helmut Jahn i la seva construcció és va acabar l'any 2000, amb un cost de 75 milions d’euros. Al febrer de 2008, Sony va vendre el Sony Center per menys de 60 milions d’euros a un grup d’empreses financeres americanes i alemanyes,  incloent el banc Morgan Stanley, Corpus Sireo i la John Buck Company. 
El Sony Gallery està format per una gran varietat de botigues, restaurants, una sala de conferències, hotel, suites de luxe, oficines, museus, cinemes, un teatre IMAX, un Legoland Discovery Centre y uns grans magatzems de Sony. Hi ha Wifi gratuïta al seu interior. Durant els grans esdeveniments esportius com el Mundial d’Alemanya 2006, el centre disposa d'una gran pantalla de televisió en la qual els espectadors, asseguts en el gran espai interior, poden veure els partits de futbol i d'altres esports. És un espai molt gran, amb 60 hectàrees més o menys.
Transport: U2; S1, S2, S25. Potsdamer Platz.
Horari: Obert al públic tot l’any


Maria Gonzalez.

A continuació podem observar un video sobre Berlín: 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada