dilluns, 18 de març del 2013

Plaça de Sant Marc

La plaça de Sant Marc és llúnica plaça de Venècia, i la seva principal destinació turística, abundant en fotògrafs i turistes.També és l'únic gran espai urbà en una ciutat europea on les veus de les persones s'imposen sobre els sons del trànsit motoritzat, el qual a Venècia es veu restringit a circular només pels canals.
Aquesta plaça consta de tres sectors:

- La plaça pròpiament dita, que s'estén des de la Basica de Sant Marc cap al sud, tancada pels edificis de les Procuradories o Procuratie. A 
l'extrem nord-est s'hi alça la mola del               (http://goo.gl/WZlTc)

''Campanille'' de Sant Marc.
- La Piazzetta, annex oriental que s'estén entre la façana sud del Palau Ducal i l'edifici de la Biblioteca Marciana, que comunica amb el Bacino di San Marco, on s'alcen les famoses columnes de Sant Marc i de Sant Teodor. Ocupa l'espai de l'antiga dàrsena del Palau, posteriorment coberta de terra.
-La Piazzetta dei Leoncini, annex occidental al costat de la basílica, anomenada així per les dues estàtues de lleons arrupits que en delimiten l'àrea central, més alta.


més informació:
Paula Gasión

1 comentari:

  1. Easily Increase Your ClickBank Banner Commissions And Traffic

    Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products with banners, simply visit Bannerizer, and get the banner codes for your picked ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the available ClickBank products.

    ResponElimina