dimarts, 19 de març del 2013

Naturals, GIMCANA


AMSTERDAM:
Amsterdam és la capital dels Països Baixos. És a l'oest del país, uns 20 km a l'oest del Mar del Nord. És una ciutat natural i ara és la ciutat més gran del país i el centre cultural i financer.




Hotel: NH Grand Hotel Krasnapolsky
Diagrama de fluxos:
Hotel (c) –(caminant)- Catedral (e) : 350 m – 5 minuts
Catedral (e) –(bici)- Centre comercial (d) :1,4 km – 7 minuts
Centre comercial (d) –(bici)- museu (a) : 950m – 5 miuts
Museu (a) –(bus)- Parc (b) :  6 km – 17 minuts



Centre comercial:
El centre comercial Kalvertoren esta al carrer Kalverstraat. Hi ha diversos locals amb bones marques, i a la part més baixa hi ha un supermercat, també hi ha varis locals de menjar ràpid, restaurants però al pis més alt hi ha un cafeteria des de la qual pots veure unes de les millor vistes de Amsterdam.





Catedral:
La Catedral està situada al costat d'un canal al Barri Vermell, la Oudederk és el monument més antic d'Amsterdam. El seu interior és molt atractiu per explorar, amb sostres pintats, un important òrgan i una increïblement tallada cadirat del cor.
La construcció de la Oudederk es va iniciar en 1250 i va culminar amb l'extensió de la torre del campanar el 1566, principalment en estils gòtic i renaixentista, encara que durant la reforma de 1578 es va destruir gran part de la seva ornamentació catòlica.
A l'interior, les tres naus donen una agradable sensació d'amplitud, mentre el sostre voltat de fusta exhibeix pintures que daten dels anys 1400 i 1500, representant a diversos sants, vaixells, escenes bíbliques i escuts d'armes.Un altre aspecte destacat de l'interior és un òrgan monumental de Christian Müller, que data de 1728 i és utilitzat regularment per recitals.
L'església també serveix com a espai per a activitats culturals, exposicions, concerts, sopars, recepcions, presentacions i reunions.





PARC:
El parc Amstelpark està situat a l’extrem sur de Amsterdam. És un extens parc que conté jardins florals, un parc infantil i una granja escola. També compte amb una galeria amb dos sales expositives:  la Glazen Huis (pavelló de vidre) i la Orangerie.
Amstelpark és un lloc màgic per a nens i grans. El parc mostra una gran varietat de plantes i de creatius dissenys de jardineria. Amstelpark també te una granja escola per a nens, hi ha animals de granja corretejant per tot el parc. També compte amb un tren que recorre per tot el parc.


ACABAT
CLAUDIA FERNANDEZ
MARIA JOVE
EDUARD GOMEZ
ANDRES COLOMA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada