divendres, 8 de març del 2013

Submarinisme a Acapulco

SUBMARINISME A LA MAR D'ACAPULCO.

Si t'agrada el submarinisme o nedar per davall de l’aigua, et recomanem anar a Acapulco. t'encantarà fer-hi Snuba! El Snuba et dóna l'oportunitat de descobrir el fons del mar sense necessitat de saber bussejar per davall de l’aigua. 

Fent Snuba    font: http://www.puertamaya.com/shore-excursions/snuba.aspx

En aquest esport és fa un recorregut en llanxa de 25 minuts cap a la Illa de la Roqueta, on un professor especialitzat en aquest tema et donarà instruccions i t'ensenyarà a fer servir tots els aparells que calen per nedar per davall de l’aigua. 
El Snuba està connectat a una bassa que et subministrarà aire per respirar, la qual queda  tot el temps a la superfície i permet que et submergeixis fins a 7 metres de profunditat.


Durant el passeig també tindràs temps per de nedar lliurement, o prendre el sol a coberta i obtenir un bonic bronzejat. Pren-te el temps necessari fins a estar còmode, tindràs l'oportunitat de fer un tomb guiat subaquàtic durant 35 minuts interactuant amb bells peixos tropicals. 




Mapa del lloc on es fa Snuba                                              font:http://blog.mexicodestinos.com/

Si voleu reservar una classe de Snuba entreu a la pàgina web següent: http://servicios.rinconesdemitierra.com/servicios/tours/snuba-en-acapulco/#tours/snuba-en-acapulco
Mireia Batlle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada