diumenge, 24 de març del 2013

Parc Yellowstone

El Parc Nacional Yellowstone es va establir el 1872 i és el primer parc nacional dels Estats Units. Situat a Wyoming, Montana i Idaho, alberga una gran varietat d'animals salvatges com óssos bruns, llops, bisons, rens i cèrvols. Dins el Parc Nacional Yellowstone hi ha mostres d’antic vulcanisme, guèisers i fonts termals,i a més a més el Canyó de riu Yellowstone. 
El riu Yellowstone és un afluent del Missouri que neix a les Muntanyes Rocalloses. Té una longitud de 1.080 quilòmetres. Recorre la part occidental dels estats de Montana i Wyoming als Estats Units.
Les temperatures i les precipitacions varien sensiblement en funció de l'altitud i el moment del dia.
De l’aeroport Prescott al Parc Nacional de Yellowstone, hi ha 1140 km, i es triga uns 120 minuts amb avió anant amb una velocitat de 570 km/h.
Yellowstone està situat en una enorme caldera o conca volcànica l'queda d'Un gran volcà que va explotar fa milles d'anys. Es Tracta, Doncs, de l'ONU punt calent de l'escorça terrestre i és Per El que ES PODEN OBSERVAR MOLTS fenòmens geotermals: guèisers, Fonts termals, etc . West Yellowstone, a Montana. Per aquesta entrada tindràs també la ruta més curta per visitar el famós guèiser Old Faithful ia la zona de guèisers de Yellowstone. A l'entrada nord hi ha el petit poblet de Gardiner, que ofereix poc al visitant pel que fa a serveis d'allotjament i 
altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada