dilluns, 11 de març del 2013

The Art Gallery Of South Australia

La Galeria d'Art del Sud d'Austràlia fundada en el 1881 és la llar d'una de les grans col·leccions d'art d'Austràlia, situat en un dels edificis més vells de Adelaida. Aquest edifici esta situat al cor del bulevard cultural de Adelaide, North Terrace, entre el Museu des Sud d'Austràlia i la Universitat d'Adelaida, la Galeria d'Art acull més de mig milió de visitants cada any.



La excepcional col·lecció a la Galeria d'Art de 38.000 obres d'art comprèn Austràlia, Europa, Amèrica del Nord i Àsia amb obres entre pintures, escultures, gravats, dibuixos, fotografies, tèxtils, mobles, ceràmica, orfebreria i joieria.
La galeria d'art acull una àmplia col·lecció d'art australià des del moment de la colonització europea al segle XIX fins a l'actualitat, incloent una de les més importants col·leccions d'art indígena. 
La col·lecció europea tracta del Renaixement fins als nostres dies, i la col·lecció asiàtica tracta de dotze països amb galeries dedicades a l’art del sud-est d'Àsia  Índia, Japó i l’únic espai dedicat en la galeria islàmica d'Austràlia.

Horaris:
10 a.m.-5 p.m. (tancat el 25 de desembre).

Entrada:
L'entrada general és gratuïta. S'apliquen càrrecs per algunes exposicions.

En aquesta galeria podreu veure quadres com Evening Shadows.
Retorna a Ciutat de Adelaide.
Iris Suárez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada