dijous, 7 de març del 2013

Ciutat de Pequín

Pequín és la capital de la Xina, situada al nord-est del país, i a l'est de la serralada TàiHángShan. Amb una població superior als 17.000.000 d'habitants. És la segona ciutat més gran del país, només superada per Xangai (situada al nord de la Xina) en quan a poblacio.

Pequin es una de les ciutats mes
 desenvolupades de Xina
http://goo.gl/7ygT1


La ciutat està cituada a la per la província de Hebei. És una ciutat interior envoltada de muntanyes pel nord i el nord-oest; al sud s'estén el pla que forma part de les terres de conreu del gegantí delta del riu Groc.
Tot i que Pequín es troba a 150 kilòmetres de la costa, té un clima moderat (que vol dir que no fa fred ni calor), és a dir, calent i humit a l'estiu i fred i sec a l'hivern. Es una ciutat on normalment plou molt. A l'hivern les temperatures vaixen fins a -20 graus centigrats i un vent molt fred, a l'estiu poden pujar fins a els 45 graus.
La ciutat prohibida
http://goo.gl/7ygT1


És una de les ciutats més desenvolupades de la Xina quant a economia i tecnologia. Va ser la primera ciutat industrial de la Xina. Les finances és una de les indústries més importants de la ciutat.

Dani Diego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada