dimecres, 6 de març del 2013

Ciutat d'Acapulco

Acapulco, a Mèxic, és una ciutat i port mexicà ubicat en l'estat de Guerrero, a la costa sud del país, a 304 quilòmetres de la Ciutat de Mèxic. És la ciutat més gran de l'estat superant en gran mesura a la capital del mateix. És una de les principals destinacions turístiques de Mèxic. A més a més  de ser considerada la setzena metròpoli més gran del país, ja que ha estat un port important del comerç de la Nova Espanya, és en l'actualitat un dels primers i més importants ports de Mèxic per ser una escala per a l'enviament i encreuament de les línies que circulen entre Panamà i San Francisco.
És recomana viatjar per veure les seves grans platges. On s’hi poden visitar diferents cosses emocionants, com tirar-te des de un gran penya-segat, nedar amb dofins... I també una de les coses bastant interessants per visitar son el fort de San Diego i la capella de la Pau. 

Dofins nadant. Font: http://goo.gl/USCeJ
Persona tirant-se des de un penya-segat. Font:  http://goo.gl/Zc5En








   

Si pot arribar per aire i per terra:
Per aire, es pot agafar un vol, de 35 minuts, que va des de la Ciutat de Mèxic fins Acapulco.
·         Per terra, es pot arribar amb cotxe, hi ha més de 320 km i el viatge sencer dura 3h i mitja si es va amb l’autovia, que esta connectada a Mèxic, si s’anés per la via internacional el trajecte seria més llarg. Els inconvenients serien que per arribar fins a Acapulco s’han de passar un munt de peatges i són molt cars.


És recomanable visitar d'Acapulco: La Quebrada i un lloc per fer Submarinisme.

Retorna al mapa!

Oriol Lozano
x    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada